Sunsets on a Sunday

If you’re missing the sun up in Europe – the numerous sun pictures in this post might make up for it 🙂

DSC_0319

Yes, I am a sunset person – I could watch sunsets all day long and not get tired of it. So that’s why I brought Amalie and Alex with me to a restaurant in Camps Bay last Sunday. And what a a sunset we saw!

Screen Shot 2014-11-02 at 1.05.52 PM

Camps Bay is located on the West Coast – a perfect place for sunsets!

DSC_0321 DSC_0339

It wasn’t hard getting some gorgeous shots of the sunset as the sun seemed to be swallowed by the ocean!

DSC_0341

We went to go eat at the Paranga restaurant. Delicious food, but next time we’ll probably book a table to make sure we see the sunset all the way. We weren’t exactly the only ones who wanted to see the sun go down – it was packed everywhere!

DSC_0344

Fancy dinner for three

DSC_0346

Despite not having booked we still had quite the view from our table though!

DSC_0348

We ended the night with this view and an ice cream so life was pretty good!

It really is just quite satisfying to see beautiful scenes like those – makes life seem just so peaceful and you really do forget all worries. To say the least, I’ll be going back to Camps Bay, maybe a picnic on the beach next time? That’s one of the things I love about Cape Town, finding a way to spend your time is never a problem and nature is so close at all times. Sunsets, the ocean, parks, and be it picnics on the beach, in the grass, in restaurants or just having a stroll around with an ice cream – the possibilities might just be endless!

I now only have one week left at Fikelela and at Pat’s, but I’ll be make sure to make the most of it!

5 thoughts on “Sunsets on a Sunday

 1. Det var deilig å se solen og solnedgangen, ‘den varmet helt til Hvaler’ som bader i regnvær. Vi har nettopp gått kveldstur i øs pøs regnvær og vind…litt høstsjarm, deilig å komme innomhus, men må innrømme at sol og varme er bedre😊lev vel vår gode Anna😍

  Like

 2. Anna; Er det ikke vakkert og flott der?? Å rusle langs den stranden i solen er bare herlig…men å bade er litt for kaldt for meg!! Spennende å følge deg på dine dager i Cape…. Kos deg, nyt og opplev!!!

  Like

 3. Hei Anna, nå har jeg lest og kost meg igjennom de siste dagene dine + at jeg stadig må lengre tilbake i tid å lese de tidligere dagene igjen også. Eller bare for å se på bildene du viser oss. Bildene er jo bare fantastiske å se på og det er nesten vanskelig å forstå at du faktisk lever midt i alt dette vakre og spennende!

  Det er jo så bra at vi kan følge deg her imens du er midt oppe i dette. Det blir jo helt umulig å gjenfortelle dette når du kommer hjem.

  Jeg gleder meg til å høre om dykkingen etter hvert og om nye opplevelser.

  Klem fra Tone

  Like

  • Hei Tone, så hyggelig med melding fra deg!

   Ja, det skjer jo en del så alltid mye å skrive om, morsomt at du følger med da:)

   Det er nesten litt uvirkelig for meg også; veldig rart å tenke på at jeg er på andre enden av jordkloden, føles absolutt ikke altid sånn. Men kjempe gøy med opplevelser og jeg storkoser meg! Også er det jo kjempe koselig for meg å holde dere oppdatere også.

   Håper alt er bra med dere i Langstien!

   Klem klem ❤️

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: